Pro zvídavé

 

Vyrostla jsem na typicky české kuchyni: svíčková, guláš, knedlo-zelo-vepřo, kachna, řízky, ale také bramboráky, hranolky, palačinky, pizza,...V košíčku nad kuchyňskou linkou byly schované dobroty jako čokoláda, sušenky, bonbony, občas nějaký ten "polárkáč" a já se vlastně divím, že jsem neskončila jako "Metráček". Rodinné dispozice k tomu totiž...

Dnes jsem si dávala kávu z mého nejoblíbenějšího hrnečku a v mysli mi najednou projel můj příběh, příběh výživové poradkyně. Tento překrásný porcelánový hrneček jsem dostala kdysi dávno od jedné mé klientky, jako poděkování a já si uvědomila, jakou cestu jsem už prošla. Děkuji živote!

Čarodejnice se blíží a s ním i opékání buřtů, špekáčků, buřtíků, či čehosi dalšího...A já cítím moji povinnost napsat Vám, jak to s těmi buřty vlastně je.

To jestli přiberete či zhubnete na dovolené už můžete velice ovlivnit při výběru dovolené. Jsou různé možnosti zajištění stravy - bez stravy, se snídaní, polopenze, plná penze, all inclusive…

Vánoce a advent patří mezi největší strašáky v roce, co se týče hubnutí. Proto jsem pro vás připravila nejosvědčenější rady, které mým klientům nejvíce pomohly si váhu udržet.

Čím vším si už zítra můžete zpestřit Váš jídelníček? Někdy stačí koupit jednu potravinu a rázem vykouzlíte nejednu lahůdku v kuchyni. Nejdůležitější je to zkusit, experimentovat, ochutnávat, kombinovat a hlavně se nebát.